Om Samljus

Vi erbjuder våra kunder uthyrningslösningar som är flexibla och effektiva i en bransch där det många gånger handlar om korta och mycket varierande uppdrag. Vi tar vara på alla möjligheter och se lösningar i allt från smått till stort.

Vi tar fram tekniska förslag utifrån era önskemål, artisternas behov, fysiska möjligheter, tidsaspekter och väver ihop allt detta med vår 30 år långa erfarenhet i branschen.

Vi jobbar ständigt med att förnya och förbättra vår teknikpark för att kunna erbjuda både effektiva och säkra leveranser. Vi kan hjälpa er med uthyrning av enstaka produkter med även leverera totallösningar där vi sköter all teknisk produktion inför, under och efter ert arrangemang.

En välutbildad personalstyrka med hög servicekänsla är andra ledord inom Samljus AB som innebär att vi låter personalen förkovra sig i sitt område men förser dem även med mer nödvändiga utbildningar som är krav inom vår bransch. T.ex. rigg- och scenbyggnadsutbildningar, truck- och skyliftkort osv. Säkerheten kring våra arrangemang håller vi högt då vi i de allra flesta uppdragen har att göra med människor som vistas kring vår utrustning som scener, hängande lampor och högtalaranläggningar.

Våra kunder är arrangörer, företag och artister och finns framförallt i norra delarna av Sverige, Norge och Finland.

Vi hoppas att höra från er snart och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor